cO-WORKING

varför?

Co-Working konceptet

Efterfrågan på kontorslokaler är högre än någonsin men många företag behöver inte dra på sig stora utgifter som kontorslokaler kommer med. Därav introducerar vi ett koncept där du väljer storlek på kontor och vad du behöver. Våra lokaler har ett unikt uttryck och passar många olika typer av verksamheter som alla kan dra nytta av att arbeta på samma plats. 

Snabb fakta om oss

Utöver öppna ytor och områden att arbeta på har vi 4 konferensrum att boka varav Rum 1 tar upp till 60 personer, Rum 2 upp till 14 personer och Rum 3–4 upp till 8 personer.

Vår anläggning är strax över 400KVM stor med blandat öppna landskap, reception, privata kontor, konferensrum, shuffleboard, biljardbord, soffgrupper samt ett unikt atrium för upp till 20 personer.

Vi ligger inte mitt i Stockholm, men på under 30 minuter du kan ta dig till centrala Stockholm med tåg. Med kontor beläget på Vällingby Torg har du mindre än 2 minuters gång till tunnelbanan.

Co-working är mer än bara ett kontor, det är en livsstil.

Kontakta Oss

Vi ger er gärna en visning av lokalerna, bjuder på en kaffe och pratar om hur vi kan hitta den perfekta lösningen för just ert företag.