CO-WORKING

varför?

Co-Working konceptet

Efterfrågan på kontorslokaler är större än någonsin, men med co-working slipper företag dra på sig stora utgifter som kontorslokaler kommer med. Du väljer storleken på ditt kontor och exakt vad du behöver. Våra lokaler har ett unikt uttryck och passar många olika typer av verksamheter.

Snabb fakta om oss

Utöver öppna ytor att arbeta i så har vi en stor konferenslokal, tre mötesrum och fyra mötesboxar man kan boka. Konferenslokalen tar upp till 30 personer, mötesrum 1 och 2 upp till 8 personer och mötesrum 3 upp till 12 personer. Mötesboxarna passar för såväl privata telefonsamtal som möten för två.

Vår anläggning är cirka 1000 kvm stor med öppet landskap med skrivbord, en reception, privata kontor, konferenslokal, mötesrum, mötesboxar, shuffleboard, biljardbord, soffgrupper samt ett unikt atrium.

Vi ligger inte mitt i Stockholm city, men på under 30 minuters färd med tunnelbanan kan ta dig in till centrala Stockholm. Med kontor beläget mitt på Vällingby Torg har du mindre än 2 minuters gång till stationen.

Co-working är mer än bara ett kontor, det är en livsstil.

Kontakta Oss

Vi ger er gärna en visning av lokalerna, bjuder på kaffe och pratar om hur vi kan hitta den perfekta lösningen för just ert företag.